ne’ma and Taste of Dubai Renew Partnership to Tackle Food Waste

Dubai, UAE, February 3, 2026

In a continued push toward national sustainability goals, ne’ma – the National Food Loss and Waste Initiative- announced its return as the Food Waste Reduction Partner for the 2026 edition of Taste of Dubai.

Collaborating with the Dubai edition of Taste is aimed at integrating responsible food management into the fabric of the UAE’s large-scale public events. The festival is set to take over the Dubai Media City Amphitheatre from February 6–8, where it expects to draw an audience of over 25,000 culinary enthusiasts.

Continue reading ne’ma and Taste of Dubai Renew Partnership to Tackle Food Waste

مبادرة “نعمة”و”تيست أوف دبي” يجددان شراكتهما للحد من هدر الغذاء

دبي، الإمارات العربية المتحدة – 3 فبراير، 2026: في إطار مواصلة الجهود الوطنية لتحقيق أهداف الاستدامة، أعلنت المبادرة الوطنية للحد من فقد وهدر الغذاء “نعمة” عن عودتها شريكًا للحد من هدر الغذاء ضمن دورة عام 2026 من مهرجان تيست أوف دبي”.

تأتي هذه الشراكة في سياق السعي إلى دمج ممارسات الإدارة المسؤولة للغذاء في صميم الفعاليات الجماهيرية الكبرى في دولة الإمارات. ومن المقرر أن يُقام المهرجان في مسرح مدينة دبي للإعلام خلال الفترة من 6 إلى 8 فبراير، حيث يُتوقع أن يستقطب أكثر من 25 ألف زائر من عشّاق فنون الطهي.

Continue reading مبادرة “نعمة”و”تيست أوف دبي” يجددان شراكتهما للحد من هدر الغذاء